Iulie 17, 2017
7 ținute de vară care te fac să pari mai slabă
Cele câteva kilograme în plus pe care te străduiești să le dai jos s-au încăpățânat să rămână cu tine în vara aceasta? Află cum poți să le ascunzi cu ajutorul hainelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă în sezonul rece poți camufla "colăceii" de pe abdomen cu ajutorul hainelor groase, pe timpul verii ai putea crede că este mult mai dificil. Dar dacă știi ce alegeri vestimentare să faci, poate fi mai simplu decât ți-ai imaginat. Iată câteva ținute care te vor face să pari mai suplă:

1. Rochie midi sau maxi cu curea
O regulă de bază de care să ții cont de fiecare dată: dacă vrei să pari mai slabă, definește-ți talia. Adaugă o curea oricărei rochii sau fuste pe care o porți și vei obține instant impresia unei siluete subțiri, fără prea mult efort.

 

2. Rochie dreaptă
Așa cum îi spune și numele, această rochie are o croială dreaptă, foarte lejeră, fiind ideală pentru vară. De asemenea, te va ajuta să ascunzi zonele cu probleme, așa cum sunt abdomenul sau șoldurile, dar îți va pune picioarele în evidență dacă alegi un model mai scurt.

 

3. Top băgat în fustă tip A
Un model clasic de fustă este cel cu o croială în forma literei A. Pentru că este strâmtă în zona taliei și se lărgește treptat spre poale, această fustă este opțiunea ideală pentru tine în cazul în care vrei să creezi iluzia unei siluete mai subțiri. Asociaz-o cu un top strâns pe corp, pe care să-l bagi în fustă. Talia ta va fi în acest fel foarte bine evidențiată și vrei obține un efect de clepsidră.

 

4. Ținuta monocromatică
Lookul monocromatic este ideal pentru a crea impresia unei siluete mai subțiri pentru că realizează o linie continuă de sus până jos.
Este, de asemenea, un look sofisticat și mult mai simplu de realizat decât prin asocierea mai multor printuri sau culori.

 

5. Rochii și salopete petrecute
O altă modalitate de a lăsa impresia unei talii subțiri este purtarea bluzelor și rochiilor petrecute. Acestea creează efectul vizual de subțiere și te vor ajuta să ascunzi colăceii de pe abdomen. Iar dacă vrei un look care este în tendințe, atunci alege salopeta petrecută cu pantaloni scurți.

 

6. Dungile verticale
Nu doar că te ajută să pari mai înaltă, dar dungile verticale au și efectul de a te face să pari mai suplă. Spre deosebire de dungile orizontale care dau impresia de volum, cele verticale au efect opus. Alege o pereche de pantaloni cu talie înaltă, care vor ascunde partea voluminoasă a abdomenului și în același timp vor crea iluzia unor picioare mai lungi.

 

7. Topurile scurte
Cu siguranță erai convinsă că topurile scurte sunt numai pentru cele care au abdomenul perfect tonifiat. Este un mit pe care îl poți demonta singură. Încearcă o ținută compusă dintr-un top scurt și o pereche de pantaloni sau o fustă cu talie înaltă și vei vedea cât de mult te avantajează acest look chiar dacă ai câteva kilograme în plus.

 

Sursa: eva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3158037662506