Iulie 19, 2017
7 obiecte pe care trebuie neapărat să le pui în bagajul de vacanță
Poate că nici nu te-ai gândit cât de utile pot fi niște pungi cu șină în bagajul de vacanță. Sau o foarfecă mică! Iată câteva obiecte pe care este bine să le iei cu tine, pentru că îți vor fi de un real folos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oricât ai fi de bine organizată, niciodată nu pui în bagajul de vacanță toate lucrurile de care ai nevoie. Și sunt obiecte deosebit de utile la care, poate, nici nu te-ai gândit.

Medicamente pentru situații de urgență
Chiar dacă nici tu, nici altcineva din familie nu aveți probleme de sănătate, într-o călătorie pot apărea și situații neprevăzute. Este bine să fii pregătită cu o soluție dezinfectantă și comprese sterile, cu o cremă cicatrizantă pentru zgârieturi și tăieturi, sau cu antiinflamatoare și analgezice pentru tot felul de dureri. Ia și câteva pastile pentru diaree și dureri de stomac, deoarece schimbi mediul și mâncarea și pot apărea oricând neplăceri.

Pungile cu șină, foarte utile în bagajul de vacanță
Îți vor fi foarte utile când trebuie să bagi în geantă costumul ud de plajă, prosoapele umede sau șosetele murdare. Pungile cu șină sunt utile și pentru recipientele cu creme, sare sau zahăr, pentru orice substanță care se poate vărsa în bagaje.

Cheile de rezervă de la mașină
Ia întotdeauna în bagajul de vacanță și cheile de rezervă de la autoturism, dar ține-le în altă geantă decât cea în care ții actele și banii. Dacă se întâmplă să îți încui cheile în portbagaj din greșeală, vei avea o rezervă la tine sau în camera de hotel și nu e nicio tragedie!

Copii xerox după asigurări și actele de identitate
În zonele în care știi că sunt mulți hoți de buzunare, este bine să mergi la tine cu o copie după pașaport sau după asigurări, iar actele originale să le lași la hotel. Copiile după actele de identitate și după permisul de conducere te vor ajuta să te legitimezi dacă ești victima unui furt.

Pelerine de ploaie
Nu uita să pui în bagajul de vacanță și o pelerină de ploaie ușoară și subțire. Este mult mai practică decât o umbrelă, pentru că pelerina te protejează mai bine. Este mai ușoară și ocupă mai puțin spațiu, dacă iei o pelerină cât mai subțire.

Un adaptor universal
Nu uita să iei un încărcător sau un adaptor universal pe care să îl folosești oriunde, indiferent de tipul de priză pe care îl găsești la hotel. 

Baterii și acumulatoare portabile
Ia câteva baterii de rezervă pentru lanterne și un acumulator extern cu care îți poți încărca telefonul când nu ai acces la o priză mai multe ore la rând.

Sursa: ibertateapentrufemei.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90429973602295