Februarie 21, 2017
7 Metode de slăbire în sezonul de primăvară
Primăvara este anotimpul care ne ridică dispoziția și care este preferat de mulți dintre noi. Cu toții ne dorim ca în acest anotimp să scăpăm de kilogramele în plus și să avem o siluetă frumoasă. AQUARELLE îți vine în ajutor cu 7 sfaturi pentru a slăbi în sezonul de primăvară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1.Consumă multe supe și ciorbe

Supele sunt un remediu ideal pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată. Supele îți dau o senzație de sațietate și sunt perfecte pentru digestie. Primăvara poți beneficia din plin de o supă plină de verdețuri, legume și să-ți iai astfel doza necesară de vitamine. Ciorbele de lobodă și stevie ajută foarte mult la accelerarea digestiei și sunt binevenite în alimentația zilnică.

2. Adaugă condimente și mirodenii în alimentație

Condimentele sunt utilizate de secole datorită efectelor miraculoase. Ele dau o senzație de sațietate, energizează, întăresc sistemul imunitar și ne ajută să ardem rapid grăsimile. Mirodeniile și condimentele au un conținut mai ridicat de antioxidanți decât fructele și legumele.

3. Consumă grăsimi sănătoase

Acordă atenție grăsimilor bune pentru organismului, cum ar fi Omega3, pe care le găsim în somon și nuci, avocado, ulei de măsline, fructe de mare, migdale, ulei de cocos, ouă, etc. Aceste grăsimi nu au efect de îngrășare asupra organismului, din contra, așa că le poți consuma cu încredere.

4. Nu exclude proteinele

Ca să slăbești sănătos, trebuie să consumi nu doar verdețuri, ci și proteine. Organismul tău are nevoie de proteine ca să funcționeze eficient și ca să-și mențină mușchii într-un tonus perfect. Proteinele se găsesc nu doar în pește și carne, ci și în ouă, lactate, boboase.

5. Salatele din verdețuri

Primăvara ai marele avantaj de a prepara cele mai diverse asortimente de salate. Poți așeza în farfurie o gamă dincele mai diverse culori de verdețuri și legume, care pe lângă faptul că arată frumos și-ți ridică dispoziția, conțin și doza necesară de vitamine.

6. Nu te stresa

Stresul cauzează în mod direct acumularea de grăsimi în jurul taliei și încetinește arderea grăsimilor și formarea masei musculare. Studiile au mai arătat că stresul duce la stagnarea curei de slăbire și la creșterea apetitului alimentar.

7. Ia in considerare o cură de detoxifiere

O cură de detoxifiere este ideală primăvara, după o iarnă lungă în care ai consumat alimente grase. Aceasta poate face minuni pentru organismul tău, te ajută să elimini toxinele din organism și să te simți plină de energie. Consumă astfel cât mai multe smoothie-uri, sucuri, supe și evită produsele semipreparate, cele grase, dulciurile și cafeaua.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70338892936707