Noiembrie 28, 2017
7 lucruri pe care le fac înainte de culcare cuplurile fericite
Într-o relație este nevoie de comunicare. Nu contează cât timp îi dedici persoanei iubite, contează măcar puțin să vorbiți, să discutați, și să vă arătați dragostea unul față de altul. Iar dacă în timpul zilei sunteți ocupați și nu reușiți să comunicați, atunci, dedică-i timp persoanei iubite cel puțin, înainte de culcare. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată o listă cu 7 lucruri pe care le fac cuplurile fericite înainte de culcare:



Uitaţi de muncă


Uită de serviciu, nu mai controla e-mail-ul atunci când ești deja în pat. Pentru ca a doua zi să fie productivă la serviciu, ai nevoie de relaxare, faptul care poate să ți-l ofere omul drag de lângă tine. Evită să vorbiţi despre muncă, probleme financiare, în pat trebuie să aibă loc alt gen de discuții. 

 

Картинки по запросу cuplu in pat

Uitați de telefon și de internet


Dependenţa de social media suprimă eliberarea de oxitocină din corpul tău. Acest hormon este responsabil pentru intimitatea şi legătura emoţională. 


Discutați unul cu celălalt

Uneori, pur şi simplu, dorim să vorbim şi să simţim grija şi sprijinul celor dragi. Dedică câteva minute înainte de a merge la culcare pentru a-ţi exprima sentimentele partenerului. Spune-i cât de mult îl iubeşti. 

 

Похожее изображение

Culcați-vă ambii în același timp

Culcarea în momente diferite aduce la distrugerea relației. De aceea, este bine ca cuplurile să se culce în același moment, pentru a menține intimitatea în relația lor. 

 

Dormiţi fără copii


Dormitorul ar trebui să fie spaţiul tău privat. În caz contrar, se pierde intimitatea dintre voi doi.

 


Masajul 


Masajul uşor şi relaxant înainte de culcare îmbunătăţeşte calitatea somnului, reduce anxietatea şi apropie cuplurile. 

 

Îmbrățișările și sărutările 

Nu uita să-ți săruți partenerul înaine de somn, și nici de îmbrățișări, nici într-un caz să nu uiți! Psihologii cred că dacă vă îmbăţişaţi în timp ce adormiţi, relaţia voastră nu poate da de necaz.
 

Картинки по запросу cuplu in pat
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91713285446167