Decembrie 13, 2016
6 semne că e timpul să-l părăsești
Adesea partenerul se dovedește a fi unul nepotrivit, iar relația nu duce nicăieri. Cum să înțelegi care este problema și când e momentul potrivit să te desparți îți vom spune noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Te supără des

Nu contează cum: cu glume «înțepătoare» sau cu reproșuri directe. Aceasta demonstrează lipsa de respect față de tine și dorința de a fi superior în orice. Unii bărbați își cresc astfel nota de sine. În orice caz, această atitudine nu trebuie acceptată, chiar dacă după asta el va veni la tine cu un milion de scuze.
 

Nu se interesează de viața ta

Îi este absolut indiferent cum a decurs ziua ta, dacă ești obosită și dacă te confrunți cu unele probleme. Această indiferență ar trebui să te pună în gardă, pentru că pe un bărbat iubitor îl interesează ce se întâmplă cu aleasa lui.
 

Îi este rușine cu tine

Nu-ți face cunoștință cu prietenii lui și nu merge fără tine la avenimente. Dacă el nu vorbește cu nimeni despre relația voastră, înseamnă că intențiile lui nu sunt serioase și nimic în afară de sex nu-l interesează în relația cu tine.


Dispare neargumentat pe anumite perioade de timp

Dispare fără să te preîntâmpine cu zilele și săptămânile. Nu răspunde la apeluri, ignoră mesajele și când te vede, se poartă așa, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Această tactică doar te face să te neliniștești, să te facă să te simți mai prejos decât el. Ține minte, bărbatul trebuie să cucerească femeia, nicidecum invers.
 

Te învinuiește pentru toate pe tine

Îți reproșează greșelile tale des, ba mai mult, atunci când greșește, te învinuiește  tot pe tine. Nu-i oferi acestui tip de bărbat nicio șansă pentru o relație, că vei fi nevoită să auzi des obiecții în adresa ta care te vor consuma.
 

Părerea ta nu are nicio valoare pentru el

Hotărârile importante le ia singur, iar părerea ta nici nu ți-o cere. Ba mai mult, orice acțiune de-a ta este criticată. Dacă ai observat acest lucru, renunță la relația care îți face mai mult rău decât bine.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54134917259216