Ianuarie 31, 2018
5 tendințe de manichiură pentru anul 2018
Tonurile închise, nudul și stilul minimalist este în modă în acest an. Dacă vrei să fii în vogă cu ultimile tendințe din lumea modei, afla pentru ce model de ojă trebuie să optezi în acest an.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tonurile închise

În lunile reci se pledează în special pentru tonurile închise, precum albastru sau roșu burgund. Aceste culori saturate și bogate atrag privirea. Culorile închise arată stilat atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi, cu ojă, gel sau acril, de aceea, optând pentru culorile închise, nu vei da greș. 

 

 

Nude

Culorile nude nu vor ieși niciodată din modă, ceea ce demonstreză că în anul 2018 vei arăta cool dacă vei opta pentru aceste culori. Nude-ul oferă mânii rafinament și eleganță. Tonuri pastelate de crem, bej, roz, îți vor da eleganță și stil. 

 

 

Sparkle și gliter

Culorile strălucitoare sunt în modă în acest an, nu doar în ceea ce privește vestimentația, ci și unghiile. Pentru a fi în trend ai putea opta pentru o astfel de ojă. Depinde de tine cum o folosești, pentru o unghie, două sau pentru ca să fie acoperite în întregime, nu vei face alegerea greșită. gliterul e actual și în acest an. 

 

 

Cristalele pe unghii

Aplicațiile de cristale de mici dimensiuni se poartă și în acest an. Doar că se pot folosi și cristale mai mari, pe fiecare din unghie. Pentru acest look îndrăzneț poți pleda dacă te duci la un eveniment, sau dacă ieși într-un club. Acest tip de manichiură nu se poartă la birou, pentru că este destul de extravagantă. 

 

Elemente decorative simple

Stilul minimalist este în vogă în acest an. Alege elemente decorative simple. Nu trebuie de exagerat cu decorațiuniile unghiilor, pentru a arăta feminin și stilat. Cu cât e mai simplu, cu atât e mai bine!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79659676551819