Martie 14, 2017
5 produse dăunătoare pentru sănătate!
Prejudiciul cauzat de aceste produse a fost mult timp confirmat de o mulțime de studii. Prin urmare, dacă dorești să reduci riscul bolilor severe, nu doar pentru tine, ci și pentru toată familia, se recomandă să utilizezi aceste produse cât mai puțin posibil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brânza topită

Deseori brânză topită este fabricată din resturile de brânză, care conțin un amestec de produse lactate, colagen, și aditivi alimentari. Din moment ce acestea conțin o cantitate mare de grăsime și sodiu, care afectează sistemul cardiovascular, iar aditivii fosfați afectează rinichii și oasele.

 

Margarina

Margarina mult timp în practică s-a considerat drept "răul universal". Britanicii, suedezii și danezii cred că acest tip de grăsimi vegetale este cel mai periculos dintre toate. Din cauza grăsimilor celulele umane își pierd capacitatea de a obține nutrienții necesari și elimină toxinele prin membrană. În consecință au loc patologii multiple: diabetul, obezitatea, cancerul, bolile de ficat, cât și patologii ale sistemului nervos.

 

Dulciuri "fără zahar"

În cazul în care ambalajul conține inscripția «zahăr», este probabil ca produsul să conțină îndulcitori artificiali, de exemplu, substanțe sintetice. Sistemul digestiv uman nu poate digera aceste substanțe și din această cauză apare depresia și insuficiență hormonală, distrugerea celulelor nervoase și excesul de greutate.

 

Produse de panificație

Totuși ar trebuie să îți faci griji chiar și în cazul în care îți menții greutatea sub control. Citește cu atenție compoziția produsului, care nu ar trebui să conțină bromat de potasiu. Unele studii demonstrează că această substanță cauzează boli oncologice.

 

Pop-cornul preparat în cuptorul cu microunde

Compoziția produsului poate conține adesea elementele chimice ca acidul sulfonic și perfluoroctanul. Studiile au arătat că substanța afectează glanda tiroidă. Iar aromatizanții sintetici ca diacetilul poate distruge peretele pulmonar prin inhalări frecvente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74763941764832