Septembrie 19, 2017
5 motive să alegi jaluzelele Raikon
Compania Raikon oferă consultația gratuită a designer-ului, care vă va ajuta să alegeți cea mai stilată variantă de jaluzele și care se vor potrivi perfect cu decorul locuinței dumneavoastră. De asemenea luarea măsurilor și lucrările de instalare se oferă gratuit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

5 motive să alegi jaluzelele Raikon

 

1. Design individual

Fiecare lucrare efectuată de Raikon este unică. Scopul nostru de bază este să creăm un produs care să îndeplinească toate dorințele și cerințele clientului nostru. Jaluzelele sunt o parte importantă a interiorului unei locuințe așa că dăm dovadă de o atitudine responsabilă față de fiecare comandă.

2. Calitate înaltă

Cooperarea cu cei mai buni producători europeni poate garanta calitatea înaltă a materialelor din care sunt făcute jaluzelele. Materialele din care sunt create jaluzelel Rakon sun produse Polonia Turcia, Germania. Calitatea înaltă asigură o durată lungă de viață și recursul lor estetic. De exemplu, Jaluzelele verticale din țesătură sunt confecționate din 100% de poliester, tratate cu o soluție antistatic care protejează materialul de praf. Astfel de jaluzele, practic, nu necesită îngrijire și mențin, pe o durată lungă, un aspect nou. Rezistența și durabilitatea sunt cele mai bune dovezi ale calității.

3. Asortimentul larg

 

... 

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE Iunie 2017!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57601165771484