Martie 16, 2017
5 interpreți care au cântat împreună cu Carla`s Dreams
De când s-a lansat, trupa Carla`s Dreams se poate lăuda cu piese excepționale. Melodiile sale inedite sunt fredonate de mic și mare, oameni de aici și de peste hotare. În drum spre culmile succesului, băieții de la Carla`s Dreams au colaborat cu vedete autohtone și din afara țării. AQUARELLE îți prezintă cinci interpreți care au cântat împreună cu Carla`s Dreams.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

INNA a fost interpreta cu care trupa a colaborat pentru piesa „P.O.H.U.I.” Aceasta apare în 2013 și este prima lansată în România, care a adus succesul băieților de la Carla`s Dreams.

 

Carla's Dreams și Loredana au lansat videoclipul și piesa „Lumea ta”. Videoclipul este împărțit în două: prima parte arată ca un clip american, neobișnuit, o poveste cu copiii care arestează un polițist. În a doua parte apare Loredana și începe distracția.

 

Experiența cu faimoasa interpretă Delia devine una dintre cele mai de succes colaborări ale trupei Carla`s Dreams la piesa „Cum ne noi”. Aceasta a înregistrat un număr mare de vizualizări pe Youtube: aproximativ 54 milioane.

 

 Antonia colaborează cu trupa pentru  „Sună-mă”, lansată anul trecut în luna mai și care urcă foarte rapid în topuri.

 

Prima colaborare autohtonă formația o face cu Dara, cinci ani în urmă. Împreună lansează două piese: „Жить Выбираем” (Alegem să trăim) și „Влюблены” (Îndrăgostiți).

 

Cea mai interesantă colaborare a trupei este cea triplă: cu Antonia, INNA și Dara. Piesa se numește „Fie ce-o fi”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91333556175232