Februarie 16, 2018
5 fraze pe care le spun femeile nefericite în relațiile de cuplu
Dacă în vocabularul femeii sunt folosite aceste cinci fraze, atunci, la sigur, femeia este nefericită în viața de cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

El este vinovat

Obișnuița de a-i face pe alții vinovați, demonstrează că femeii nu îi este pe plac relația de cuplu. Un astfel de comportament demonstrează faptul că nu mai există sentimente, și că frustrarea pe care o simte femeia vine din partea bărbatului. Ea nu se mai gândește la amândoi, ci doar la sine. În viața de cuplu însă, nu există doar o parte a monedei, problemele vin din partea celor doi.


 

Eu n-am vrut așa ceva

Femeile care sunt în relații toxice se simt nemulțumite. Ele sunt vinovate doar de faptul că acceptă aceste relații și că nu încearcă să hotărască această întrebare. Când femeia nu ia în calcul ceea ce-și dorește și bărbatul, de notă faptul că ei puțin îi pasă de relația lor. Nu vrea să schimbe nimic, nu comunică, dar nici nu se mulțumește cu ceea ce are.


 

"Nu mă interesează"

Indiferența este cel mai strașnic lucru care se poate întâmpla într-o relație. Dacă femeia devine indiferentă și nu-și pune întrebări cu privire la soțul ei, devine destul de ciudat. Soțul iese des cu prietenii, călătorește de unul singur, petrece prea mult timp la serviciu, iar soției îi este indiferent de ce-i acordă soțul atât de puțin timp. Sunt multe femei cărora le este tot una ce face soțul lor, multe spunând - lasă să facă ce-și dorește, important banii să-i aducă acasă. Ea rămâne a fi alături de soț doar pentru că în așa mod se simte în stabilitate financiară.

 


 

"Eu singură hotărăsc cum e mai bine"

Dorința de a face totul de una singură aflându-se în cuplu, demonstrează nefericirea femeii în viața de familie. Dacă ea vede că nu-i ajutată sau nu-i înțeleasă, treptat-treptat, ea ajunge la concluzia că este mai bine să hotărască unele întrebări de una singură, decât să vorbească despre asta cu soțul, știind că el oricum nu o va susține.

 



"Și ce dacă el este împotrivă?"

Să facă totul învers, dar pentru ca să-și enerveze partenerul, fac femeile cărora demult nu le mai pasă de părerea partenerului. În relațiile armonice, așa ceva nu se întâmplă. În acel moment când știi că partenerului tău ceva nu-i place, trebuie de comunicat și de ajuns la un numitor comun. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3387453556061