Octombrie 12, 2016
5 băuturi care întăresc imunitatea
Înainte de venirea frigurilor de iarnă, ne grăbim să vă bucurăm cu o selecție de băuturi folositoare pentru organismul vostru. Pentru a evita bolile, vă sfătuim să atrageți atenție la câteva tipuri de legume și fructe care sunt bogate în antioxidanți, minerale și vitamine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Ceaiul verde
Un avantaj al acestei băuturi este scoaterea toxinelor din organismul vostru și regulează tensiunea arterială. Este bogat în antioxidanți și scade nivelului de colesterol, ceea ce vă scapă de producerea unui infarct, arterioscleroza sau angina pectorală.


 

2. Vinul
Multe studii au dovedit că vinul calitativ consumat în cantități mici doar va îmbunătăți sănătatea, datorită faptului că acesta conține acizi organici, vitaminele B și C, fier și magneziu.
Această băutură va ridica neapărat hemoglobina, va îmbunătăți somnul, va scădea riscul de apariție a cariilor.

 

3. Sucul de lămâie
Lămâia aduce beneficii uimitoare imunității noastre datorită cantității mari de antioxidanți și vitamina C. El este capabil să normalizeze nivelul de alcaline în organism care contribuie la rezistanța organismului la boli și infecții. Lămâia se combină perfect cu ghimbirul și mierea.

 

4. Măceș
Există o multitudine de modalități de a consuma acest produs prețios, de exemplu, puteți singuri să culegeți fructele și să pregătiți un decoct sau pur și simplu să cumpărați ceaiul din magazine.
Măceșul conține microelemente care previn boala beri-beri, acționează pozitiv asupra sarcinei și sistemul sangvin.


 

5. Sucul de morcov
Sucul de morcov este preferat atât de copii, cât și de maturi. Și pe lângă faptul că el este foarte dulce și bogat în vitamina C, B, potasiu, fier, sodiu și fosfor, consumul regulat al sucului de morcov întărește imunitatea, regulează ficatul și intestinele, întărește sistemul nervos.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.706866979599