Iulie 24, 2017
4 greșeli vestimentare pe care o femeie nu are voie sa le mai facă dupa 30 de ani
Nu moda trebuie să dicteze alegerile tale vestimentare, ci bunul gust, iar când te maturizezi e cazul să îți definești stilul și să faci alegerile corecte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O zicală veche ne învață că nu haina îl face pe om, însă trebuie să recunoaștem că vestimentația noastră transmite lumii o mulțime de informații despre noi. Trendurile nu sunt relevante după ce te maturizezi și știi exact ce te avantajează, așa că îți arătăm care sunt greșelile vestimentare pe care femeile nu ar mai trebui să le facă după 30 de ani.

1. Este cea mai frecventă eroare vestimentară, dar și cea mai flagrantă. O recunoști?

Vestimențatia corespunzătoare și în ton cu locul în care mergem este o regulă de aur a bunului gust. Ei bine, cel mai des femeile confundă hainele casual cu cele pentru birou, iar această greșeală este impardonabilă după 30 de ani.

Ținuta office are un loc privilegiat în manualele de stil și de ea depinde percepția colegilor și a șefilor despre tine. Ea îți poate conferi încrederea de care ai nevoie pentru a ținti către o funcție superioară, dar îți poate și atrage o mulțime de critici. Orice femeie ar trebui să citească aceste sfaturi prețioase despre vestimentația office, astfel încât alegerea hainelor dimineața să fie mai simplă și hainele să fie mereu cele mai potrivite.

2. Ținute care arată mai mult decât ar trebui

O altă eroare ce îți poate afecta imaginea este alegerea unor ținute care arată prea multă piele. O rochie neagră, simplă și elegantă este mai atrăgătoare decât o bluzița cu un decolteu amețitor, ața că nu ai niciun motiv să mai ții în dulap fustele foarte scurte sau topurile ce lasaăla vedere abdomenul. Femeile care păstrează puțin mister sunt mult mai fermecătoare decât cele care pun totul pe tavă, nu-i așa?

 

3. Haine care nu stau bine pe corpul tău și care nu te avantajează

Haine la reduceri, jeanși cu un număr mai mic pentru că sperai că o să te impulsioneze să ții o dietă nouă, cel mai popular model de rochie, dar care îți scoate în evidență micile defecte – toate acestea ar trebui să devină o amintire după 30 de ani.

E vremea să păstrezi în garderobă doar piesele care îți plac cu adevărat, care se potrivesc formei corpului tău și care îți pun în valoare punctele forte. În definitiv, o garderobă subțire, dar cu piese pe care le porți mereu cu drag și mândrie, este mereu de preferat în defavoarea unui dulap plin cu haine ce nu te avantajează.

4. Accesorii prea multe

După 30 de ani este de preferat să te rezumi la doar câteva accesorii, de o calitate mai bună. În loc să ai zece ceasuri ieftine, pe care să le schimbi după ținută, mai bine alegi unul de calitate, cu un aspect elegant și simplu și care se potrivește la mai multe ținute.

Accesoriile sunt obligatorii pentru o ținută impresionantă, însă asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi cu ele sau să le alegi pe cele mai strălucitoare. Ele trebuie să te pună pe tine în valoare, nu să distragă atenția interlocutorilor.

Felul în care ne îmbrăcăm ne ajută să avem mai multă încredere în noi. Probabil ai observat deja și tu că atunci când porți haine noi, parcă te simți mai atrăgătoare și mai încrezătoare. Ce greșeli ai mai adăuga la lista noastra?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88319039344788