Octombrie 26, 2017
3 măști pentru păr cu Dovleac
Dovleacul este o sursă bogată de potasiu – un nutrient, care promovează creșterea părului!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gătindu-te de Haloween să nu uiți să lași de-o parte puțin miez de la dovleac. Pentru că masca de dovleac este una dintre cele mai bune măști regeneratoare pentru păr pe timp de toamnă. Dovleacul este bogat în potasiu și vitamina A, și aceasta demonstrează cât de bine influențează ea asupra părului uscat. Pentru a face aceste măști, vei avea nevoie de un recipient în care să pui:

1. Miez de dovleac

2. O cană de iaurt

3. Jumătate de cană de ulei de măsline.

Trebuie să le aplici pe părul uscat, să înfășori părul cu un prosop, și să aștepți 30 de minute. Mai apoi, părul se spală cu șampon obișnuit și balsam. Această mască te va ajută să te izbăvești de părul degenerat, și să-ți întorci frumusețea părului de altă dată. 

2.  O altă mască din aceeași legumă se face pentru a-ți restabili părul deteriorat. Vei avea nevoie de:

2 căni de dovleac fiert

1 lingură de miere de albine

1 lingură ulei de cocos

Masca se acoperă uniform de la rădăcini la vârfuri, după care se masează bine scalpul. O lași timp de 20 minute. Se clătește bine părul și se spală cu șampon.

3. Cea de-a treia mască are la bază două uleiuri, și se folosește pentru creșterea rapidă a părului. Folosim doar câteva picături de ulei de dovleac și câteva picături de ulei de mentă. Masca trebuie lăsată pe toată noaptea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63838982582092