Noiembrie 29, 2017
10 reguli de viață de la Valentina Buliga
Valentina Buliga, Președintele Comisiei Parlamentare de Protecție Socială, Sănătate și Familie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Întotdeauna planificați-vă ziua, dacă vreți să le reușiți pe toate. În agenda mea, sunt planificări făcute cu o luna înainte, dar sunt și planuri pe care trebuie să le realizez și peste o oră. Alcătuind un plan concret pentru o zi, nimic nu vă va scăpa din vedere. Dacă planurile dumneavoastră cumva s-au schimbat, atunci neapărat anunțați persoanele care sunt implicate.

2. Dimineața mea nu începe fără o ceașcă de cafea și poza nepoțelei mele pe Viber. Cât de tare nu m-aș grabi, voi găsi 5 minute să-mi fierb cafeaua și să aflu cum o mai duc apropiații mei.

3. Politica demult nu mai este o activitate pur masculină. Aici nu trebuie să fie diferențe de gen, important este doar preofesionalismul și scopul de a face viața din țară mai bună. Femeile-politicieni, deseori sunt mai flexibile, mai ușor fac compomisuri și luptă până la capăt.

4. Străduiți-vă să gasiți acea armonie între carieră și viața de familie. Da, femeile contemporane au multe posibilități de realizare, în plan profesional, dar cea mai importantă misiune a femeii, este să fie mamă, soție și să mențină confortul de acasă.

5. Prețuiți-vă familia și rudele. Acești oameni vă vor susține în clipele grele și vor fi alături necătând la greșelile pe care le-ați făcut. Având susținere din partea familiei, veți reuși multe.

6. Treburile casnice îmi ajută să uit de probleme și să mă relaxez. Îmi place să îngrijesc florile, să gatesc, să mă ocup de gradinărit. Gasiți-vă și voi pasiunile, iar în momentele stresante, acordați timp activităților dragi.

7. În viață nimic nu se obține ușor. Nu vă speriați de greutăți, acestea vă vor duce spre rezultatul dorit.

8. Politicienilor moldoveni nu le ajunge unitate, o idee națională comună.

9. Străduiți-vă să-i înțelegeți pe copiii voștri, dorințele lor, aspirațiile, grijile și bucuriile. În ciuda volumului mare de muncă, găsiți timp ca să-i vorbiți copilului, să aflați cum a trecut ziua lui, dacă se simte, sau nu, bine.

10. Studiile și experiența ne ajută să luăm decizii corecte și productive. Aceasta este baza care dă încredere în acțiunile noastre.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84988641738892