Octombrie 10, 2016
10 produse pe care trebuie să le consumi pentru a avea o piele fină
Ce produse acționează mai bine decât multe cremuri anti-age.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. BROCCOLI

În 100 g de broccoli se găsesc mai multe proteine decât în carnea de vită. Această legumă este bogată în microelemente și vitamine: după conținut, de exemplu, prin vitamina A, broccoli depășește orice tip de varză. Printre altele, în broccoli există substanțe care efectiv încetinesc apariția celulelor cancerogene. «Capul» broccoli conține 96% de acid folic, efectiv pentru creșterea și dezvoltarea sistemului imunitar și sangvin.

2. PEȘTELE ROȘU

Oamenii care regulat consumă peștele roșu, sunt mai puțin predispuși la bolile cardiace. Asta este legat cu nivelul ridicat de omega 3 care previne ridicarea colesterolului din organism. Acești compuși activează sistemul nervos și îmbunătățesc starea pielii.

3. AVOCADO

Avocado este o metodă gustoasă de a lupta cu îmbătrânirea. El conține grăsime vegetală și vitamina E, benefice pentru piele și păr. Un alt element important care se găsește în avocado — acid oleic, un antioxidant puternic.

4. FRUCTE

Fructele sunt un aliat loial în lupta pentru tinetețea veșnică. Ele sunt bogate în antioxidanți și alte substanțe care se reflectă pozitiv asupra pielii. De exemplu, afinele sunt lideri în cantitatea de mangan pe care o au, datorită acidului pantotenic se luptă și cu stresul. Căpșuna este bogată în vitamina C.

5. PEPENELE GALBEN

Într-o porție de pepene galben se găsește doza zilnică de vitamina A și C. Pepenele galben este o sursă sigură de licopen, precum și vitamina C. Ajută la formarea colagenului care protejează pielea de radiațiile solare și încetinește apariția ridurilor. Pepenele galben este o vitamină mare și gustoasă, dar mai ales slabă în calorii.

6. SPANAC

Conține o masă întreagă de nutrienți: fibre, proteine, potasiu, beta-caroten, vitamine și minerale - seleniu, calciu, mangan, magneziu, și multe, multe altele. Spanacul este o sursă unică de vitamina C, A și antioxidanți care încetinesc procesul de îmbătrânire.

7. USTUROIUL

Usturoiul este o comoară de nutrienți. El micșorează nivelul de colesterol și subțiază sângele. Preîntmpină degenerarea celulară care duce la îmbătrânire. Pentru a obține beneficiul maximal de la usturoi, este necesar de consumat în formă crudă.

8. ARDEI GRAS

Mai ales acel roșu, galben și portocaliu au un efect pozitiv asupra părului, unghiilor și asupra pielii. Vitamina C care se regăsește în ardeiul gras crește imunitatea, protejează pielea de soare nepermițând dehidratarea.

9. CEAIUL VERDE

Ceaiul verde conține atât de mulți antioxidanți benefici, încât este imposibil de delimitat măcar unul. Dar, avantajul său principal sunt catechinele, taninuri și polifenoli, care au cel mai puternic efect antioxidant. De acest efect nu-s în stare nici chiar morcovul, broccoli sau merele. Ceaiul verde are efect de slăbire, scade nivelul de colesterol în sânge, ceea ce înseamnă stoparea încruntării și dipariția ridurilor.

10. APA

Când în organism pătrunde o anumită cantitate de lichid, acesta lucrează fără probleme și întrerupere. 8 pahare cu apă pe zi funcționează mai bine decât orice mască hidratantă. Comedoanele de culoare alb închis sunt un semn sigur de dehidratare. Personal puteți să n-o simțiți, dar pielea reacționează. În loc să fugiți la o curățare, mai bine beți un pahar cu apă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64576601982117