Iunie 09, 2017
10 motive să te apuci de Jogging
Probabil ai o mie de motive pentru care nu faci mișcare. Ești prea obosită când ajungi de la birou, ești prea somnoroasă dimineața. Te dor picioarele când te dai jos de pe tocuri, te strâng pantofii de sport. Nu ai suficient spațiu acasă, e prea departe sala de sport. Iată așa îndepărtezi orice urmă de mişcare pe care ar putea să o simtă, cu adevărat, corpul tău.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE a decis să te convingă să te apuci de...alergat. O poţi face în jurul blocului, în parc sau pe terenul de atletism, nu este incredibil de obositor şi nici nu te costă nimic. Nu ai nici un motiv să nu o faci, dar ai 10 motivă să ieși chiar acum să faci o tură.

 

1. Poți să o faci oriunde.

2. Cunoști oameni noi, îți faci prieteni noi. Iar dacă nu ți se potrivește, cu atât mai bine! În sfârșit poți să petreci puțin timp liber doar tu, cu tine!

3. Pentru a-ți atinge un scop. Nu mai trebuie să-ți spunem că este extrem de satisfăcător momentul când obții, în sfârșit, ceva ce îți doreai.

4. Pentru că s-ar putea să trăieşti mai mult. Deşi mai mult, nu înseamnă mereu mai bine, există dovezi puternice care susţin teoria conform căreia câteva minute de jogging zilnic îți pot adăuga câțiva ani buni vieții.

5. Pentru a arde caloriile în plus.

6. Pentru...zâmbet. Atunci când faci mişcare, organismul tău produce „substanţele fericirii”. Serotonina este una dintre aceste substanţe care „se activează” atunci când faci sport

7. Pentru o memorie bună.

8. Pentru a fi mai energică.

9. Pentru că vei dormi mai bine şi te vei trezi mai odihnită

10. Pentru că vei avea ocazia să îţi cumperi pantofi noi! Dacă nu ai alergat de ceva timp, probabil vei avea nevoie şi de o pereche de pantofi. Şi ce altă scuză poate fi mai bună pentru a merge la cumpărături?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55648183822632