Octombrie 11, 2016
10 modele de machiaj pentru Helloween
Până la cea mai mistică sărbătoare au rămas doar câteva săptămâni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am adunat pentru tine 10 modele de machiaj pentru Helloween. Începe să te antrenezi!

1. Înger și Demon

Este un model de machiaj pentru cei curajoși. Întâi aplică un fond alb pentru viitorul desen, după aceea, cu ajutorul unei pensule umede și cu farduri negre vopsește pleoapele și sprâncenele, iar cu o periuță uscată sau cu un creion gri vopsește bărbia și buzele.

2. Să ne jucăm în decadență
Probabil nu va fi atât de intensiv ca în modelul precedent, dar în practică este mult mai simplu: baza de culoare albă, o linie neagră și mai mult nimic.

3. Spider-Man
Pentru machiajul de Helloween în acest stil, aplică pe toata pleoapa un contur lichid și începe să tragi linii cu acuratețe. Secretul constă în uscarea fiecărei linii până a desena următoarea. Și neapărat este nevoie de un fond de ten rezistent, altfel, tot efortul va fi în zadar.

4. Extraterestru
Rujul nude, două nuanțe de fond de ten — unul închis și altul deschis și un machiaj clasic smockey eyes. Un changeling ar fi folosirea unei nuanțe albe acolo unde este recomandat de obicei o nuanță neagră, și efectul va fi invers — acesta oferă un efect uimitor a unui chip nepământesc.

5. Țiganca infernală
Întâi desenează conturul cu ajutorul unei linii de culoare verde închisă și un creion roșu de buze, apoi desenează umbre. Necesită mult timp, dar în principiu nu e nimic complicat.

6. Bambi
Este un model perfect pentru o petrecere light sau o petrecere cu maturii. Pentru a nu șoca publicul, efectuează un machiaj intens pentru ochi, înegrește vârful nasului, iar cu farduri albe fă punctișoare albe pe față. E foarte drăguț!

 

7. Femeia-pisică
Trecerea de la o culoare la alta pe pleoape este desigur o caracteristică deosebită pentru acest tip de machiaj, dar dacă vei efectua un simplu smockey eyes, imaginea nu se va pierde atât de mult. Iar cu extensiile de gene nu te zgârci: ele sunt primoardiale în acest machiaj pentru fete.

8. Hellraiser
Pentru a diferenția machiajul angelic de cel demonic, folosește un lipici de hârtie. Desenează o parte a feței în alb, iar cu creionul pentru ochi desenează conturul pentru dinți și orbită, apoi desenează orbita cu farduri negre. Și doar atunci vei rămâne mulțumită de rezultat, continuă cu machiajul clasic pe partea cealaltă a feței.

9. Vampir
Un ruj mat neutru și un luci de buze, acest model este foarte ușor de făcut.

10. Bride of Chucky
Efectuează cercuri uniforme cu fardul de obraz ca și cum ai încerca s-o înfățișezi pe Marfushenku, dar culoarea alege-o să fie un roz cald, nu piersic sau roșu. De la vârful gurii desenează linii în jos de culoare albă, neutră și creion închis (se poate și cu rigla). Frumusețe!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7112596035004