Despre noi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

angela sirbu  

Angela Sîrbu
Redactor-şef
Îmi amintesc cum înainte de apariţia primului număr al revistei AQUARELLE ni se spunea că nu avem în Moldova personaje despre care se merită să scrii, că nu se întâmplă nimic în ţara noastră şi că în general oamenii noştri nu citesc… Şi uite că avem deja 13 ani! Din fericire, nu ducem lipsă nici de personaje, au apărut chiar eroii timpurilor noastre… şi subiecte suficiente avem, căci în lumea modernă se întâmplă atâtea evenimente… în plus, oamenii din Moldova citesc totuşi! Dragi cititori, vă iubim şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi.

 

alex kaim   Alexandru Kaim 
Redactor-şef adjunct 
Ceea ce vedem în chioşcuri, magazine şi pe măsuţele cu reviste de acasă este produsul finit, la care au muncit timp de o lună o echipă întreagă de creatori, jurnalişti, fotografi, designeri. Muncim pentru ca cititorii noştri să se odihnească şi pentru ca odihna lor să nu fie doar distractivă, ci şi cognitivă. 

 

olia krotevici   Olga Crotevici
Redactor-şef adjunct, responsabil de proiectele speciale

Revista AQUARELLE conţine tot ce-mi place. Cărţi şi muzică? Poftim. Călătorii? În orice colţ al lumii. Automobile? Doar maşini exclusive şi în compania celor mai sexy piloţi. Staruri? Cele mai interesante şi demne de cea mai bună revistă din ţară. Îmi place ceea ce fac, pentru că scriu despre ceea ce îmi place.

 

liudmila tirgovets   Ludmila Tîrgoveţ
Director financiar
E plăcut să conştientizez faptul că sunt una dintre persoanele longevive ale revistei AQUARELLE – activez aici de la bun început şi nu-mi imaginez viaţa fără „acuarelele” îndrăgite. Cine a spus că finanţele sunt o chestie plictisitoare? În cadrul echipei noastre creative este întotdeauna vesel şi interesant.

 

  Irina Corlăteanu
Designer

Cred că pentru o domnișoară - designer nu există o perspectivă mai bună decât să lucreze la o revistă pentru femei.  Faci macheta articolelor ce îți sunt cu adevărat interesante și primești plăcere de la munca pe care o faci. Aici îmi place totul…doar că sunt cam puțini bărbați în redacție - dar nu-i nimic!

 

tatiana shmeleova   Tatiana Şmeleva
Redactor responsabil de ediţie
Am împlinit 13 ani! Iar acest lucru, în domeniul revistelor, înseamnă să fii în floarea vârstei. Am devenit mai maturi şi mai populari – şi aceasta datorită vouă, cititorilor noştri, şi sprijinului vostru. Sper să rămânem prieteni şi în continuare! 

 

  Mihaela Sârbu
Director de marketing al holdingului Aquarelle
Am crescut împreună cu AQUARELLE, iată de ce toate evenimentele tangente revistei au devenit o parte integră a vieții mele. Această revistă mereu a fost o sursă de noi posibilități, impresii expresive, informații utile și comunicare plăcută. În fiecare zi, AQUARELLE ne face viața mai interesantă, inspirând cititorii, ascultătorii și telespectatorii noștri.

 

  Dumitru Goncear 
Fotograf
Descopăr lumea din jur prin obiectivul camerei de luat vederi. Am impresia că fiecare clipă trebuie să fie imortalizată, iată de ce sunt încântat de faptul că fac parte din colectivul celei mai renumite reviste din Moldova, împărtășind fiecare cadru cu cititorii revistei.

 

  Maria Constantinova
Fotograf
În timpul sesiunilor foto, îmi place să conving persoana din fața mea să-și exteriorizeze nu doar chipul, ci și lumea lăuntrică. Fiecare invitat al revistei mă inspiră, iar crearea unei povești în cadrul unei ședințe foto este pasiunea mea.

 

 

Svetlana Marcova
Jurnalist

AQUARELLE înseamnă să ai emoții pozitive mereu. Sunt bucuroasă că munca mea îmi aduce plăcere, mă ajută să mă dezvolt și să mă perfecționez. Oameni noi, cunoștințe interesante, interviuri, ipostaze și idei ̶ totul este captivant și cu adevărat interesant. Îi doresc fiecăruia să găsească serviciul la care să vrea să meargă în fiecare zi de muncă.

 

 

Ruslana Babii
Redactorul rubricii Fashion

Întotdeauna am știut că viața mea va fi legată de modă. Timp de mulți ani, am acumulat cunoștințe și experiență în acest domeniu pentru a face lumea un pic mai frumoasă. Astăzi  împărtășesc cunoștințele cititorilor dragi în paginile revistei  AQUARELLE, rubrica “Fashion". ". Să spun ce să porți, cum să porți, cum să fii în pas cu timpul și cum să nu te încâlcești în toată diversitatea tendințelor moderne, e munca mea  în fiecare zi! Îmi place job-ul meu și dragostea este reciprocă.

 

  Sergiu Gusacinschi
Administrator de infrastructură IT
Sunt asemeni unui ”medic” a redacției AQUARELLE. Misiunea mea este să am grijă ca, în cel mai nepotrivit moment, calculatoarele să nu dezamăgească fetele, deoarece în lipsa acestora, jurnaliștii sunt neputincioși în secolul tehnologiilor performante.

 

vladimir alexandru   Vladimir Alexandru
Manager vânzări
Îmi place să distribui revista pentru că ştiu că este o revistă calitativă, interesantă şi, în general, este cea mai bună revistă din ţară, cu care nu este ruşine. Munca mea este ultimul acord al simfoniei de creare a revistei, pentru că anume eu aduc revista cititorilor.
   
SQL exec time = 1.0559453964233