August 09, 2017
Care sunt obstacolele în cariera unei femei?
O carieră de succes zidește emoții pozitive pentru o dezvoltare personală dinamică. În momentul în care rezultatul întârzie să apară și nu vezi schimbări, trebuie să cauți problema ce împiedică promovarea spre o funcționare bună a carierei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ați auzit de: “Principiul Pauli”? Este un fenomen social, descris de către Tom Shuller, profesorul unei universități londoneze. Concluzia lui este că majoritatea femeilor ocupă poziții ce nu sunt corespunzătoare cu potențialul de care sunt în stare.

Adică femeile nu pun în practică capacitatea pe care o au din motiv că nu au suficientă creștere în carieră și prin urmare funcția necorespunzătoare la serviciu. Deși, după statistici femeile dau mai multă importanță training-urilor din multe sfere, dețin cunoștințe avansate spre deosebire de bărbați.

Totuși de ce se întâmplă așa? Ce frânează cariera unei femei să avanseze?

 

Neîncrederea

Majoritatea femeilor s-au obișnuit să lucreze în “regimul așteptărilor”. Așteptările că vor fi apreciate, desemnate și vor obține o nouă funcție în carieră. Cu toate acestea procentul femeilor care nu au așteptat, dar au declarat realizările și au cerut mărire de salariu fără frică, este nespus de mic.

Continuarea o puteți citi în revista iulie-august 2017... 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54392671585083