Ianuarie 12, 2018
Află de ce actorul Alan Delon nu mai vrea să trăiască
Actorul francez Alain Delon a declarat, într-un interviu acordat revistei Paris Match, la împlinirea a 60 de ani de carieră, că va "părăsi această lume fără regrete".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit", a explicat actorul în vârstă de 82 de ani.

 

Картинки по запросу alain delon

 

"Există aceşti oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, toată este falsă. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete", a declarat Alain Delon, care a vorbit în acest interviu despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut.

 

Похожее изображение

 

Întrebat dacă în prezent are o relaţie sentimentală, actorul a spus că nu a găsit acea femeie.

"Nu spun că nu există candidate. Sunt zeci, dar niciuna nu se potriveşte celei cu care vreau să îmi sfârşesc viaţa. Aş putea să mă căsătoresc cu o femeie, dacă ea ar fi gata să mă însoţească până la final", a spus actorul.

 

Похожее изображение

 

Actorul s-a născut pe 8 noiembrie. În 1964, a fost nominalizat pentru prima dată la Globul de Aur. În 1977 a ajuns pe lista favoriţilor la premiile César, iar interpretarea din "Notre Histoire", de Bertrand Blier, i-a adus, în 1985, premiul pentru cel mai bun actor. La Festivalul de la Berlin a primit Ursul de Aur onorific în 1995, iar în 2005, a fost numit Ofiţer al Legiunii de Onoare de preşedintele francez Jacques Chirac.

 

Похожее изображение



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81028866767883