Noiembrie 14, 2017
AQUARELLE prezintă! Roza Sibiatova la Chișinău!
S-o aducem pe Roza Sibiatova la Chișinău — a fost un lucru îndrăzneț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Principala pețitoare din Rusia, a ajuns la Chișinău. Nimeni nu este indiferent față de ea, lumea sau o adoră, sau o discută, de aceea, înainte de seminarul pe care Roza Siabitova ni l-a prezentat, publicul activ discuta despre ea, și așteptau cu nerăbdare întâlnirea cu Roza Siabitova.

Psiholog, autoarea a douăsprezece cărți, co-prezentatoarea emisiunii «Hai să ne căsătorim», de pe scena Filarmonicii Naționale Serghei Luchevici, ne-a povestit, cum să-ți recapeți încrederea în sine, să atragi bărbații, să te isprăvești cu greutățile care apar în căsnicie, și despre multe altele.

Publicul a fost activ, și Roza a interacționat cu el de minune. Întrebări au fost multe, iar după seminar, fanii au primit autografe și au făcut poze alături de Sibiatova.

 

Natalia Cucoș

Șeful departamentului de marketing MedExpert

Fiecare eveniment care este consacrat femeii, este deosebit. De aceea, noi cu cea mai mare plăcere am susținut acest eveniment, organizat pentru femeile care au grijă de viitorul său, care vor să se dezvolte, să fie mai bune decât sunt. Toți oaspeții seminarului au primit broșuri, în care sunt prezentate noile pachete, special pentru femei, de la MedExpert - cel mai mare laborator privat din Republica Moldova.

 

Alexei Mocanu

Șeful pe vânzări la Mileștii Mici

 

Nu-i secret că vinul bun îți amplifică starea de bine, și conferă o atmosferă relaxantă. De aceea, pentru oaspeții evenimentului, compania Mileștii Mici a organizat degustația noului vin de la IGP Codru, care, pentru prima oară a fost prezentat în acest an la Ziua Vinului. Nu voi vorbi despre tehnoligia de producție, pentru că este o tehnologie extrem de complicată, dar vă sfătui să gustați și să apreciați gustul Souvignon Blanc, Merlot, Rose. Cel din urmă, este unul din cele mai preferate vinuri în rândurile femeilor, ele îl adoră.

 

Angela Aldatova

Artizana Fashion SALON

Sezonul toamnă-iarnă este acum actual , iar asta înseamnă că, trebuie să ne înfofolim în straie mai groase. Și, desigur că trebuie să o facem frumos, împreună cu Artizana Fashion SALON. Asortimentul colecției este foarte diferit și bogat. Sunt foarte multe modele de diferite culori și mărimi. Paltoane luxoase, blănuri, jachete cu puf, aleasă cu gust pentru femei, pentru ca mereu, chiar și în ziele friguroase, să te poți simți frumoasă și feminină.

S-a constatat că femeile din familia Siabitova sunt amatoare de shopping. De aceea, chiar de la aeroport, noi ne-am pornit toți împreună pe la magazine. Dacă nu ați urmărit LIVE-ul nostru de pe facebook, vă putem spune că hainele de la artizana au uimit-o pe Roza. Nu știa ce să-și aleagă, și până la urma, și-a ales un patlon stilat. 

Seara de toamnă la Mileștii Mici, alături de Roza Siabitova, a fost planificată din timp. Cina a fost luată în subsolurile de la Mileștii Mici, da, anume acelea care au fost înscrise în Cartea Recordurilor Guinness. Cina a fost gusoasă, vinurile bune și muzica tradițională- nemaipomenită. Roza a rămas plăcut surprinsă. 

Pentru venirea Rozei Siabitova noi am făcut un studiou la AQUARELLE, de unde am făcut și facem LIVE-uri pentru facebook. Prima emisie în direct, a fost prezentată de Directorul General al AQUARELLE GROUP, Angela Sîrbu, alături de invitata specială - Roza Siabitova. 

În ziua seminarului, la orele 11, după ce Roza Siabitova a fost la salonul Afrodita, unde i s-a făcut coafură și machiaj, vedeta a susținut o conferință de presă. 


Să vedem cum a decurs seminarul:

 

 

Sponsorii principali:

 

 

 

Mai multe detalii le aflați în revista AQUARELLE, noiembrie 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88352632522583