Mai 18, 2017
5 măști naturale perfecte pentru orice ten
Deşi le găsim la fiecare pas, cel mai ieftin, uşor şi natural mod de a-ţi procura produsele cosmetice este să le faci chiar tu şi cel mai probabil ai deja ingredientele în frigider. Îţi oferim 5 soluţii, în funcţie de tipul de ten pe care îl ai, astfel încât pielea ta să radieze de sănătate şi să stârnească admiraţia celor din jur.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Avocado şi miere într-o mască ideală pentru toate tipurile de ten

Foloseşte o jumătate dintr-un avocado bine copt şi un sfert de ceaşcă de miere. Pisează fructul bine şi amestecă-l cu mierea. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de 10 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă.

Lămâia, aliatul numărul 1 împotriva tenului gras

Pentru a realiza această mască pentru tenul gras, amestecă 1-2 linguriţe de miere, suc de la o jumătate de lămâie, 3 linguriţe de iaurt şi un albuş de ou bătut spumă. Aplică soluţia pe faţă şi lasă să acţioneze pentru 15 minute, apoi spală cu apă călduţă.

Tenul uscat suspină după miere

Ştim deja că mierea face minuni pentru pielea noastră. Asfel, pentru a hidrata tenul uscat este de ajuns să încălzeşti o linguriţă de miere şi apoi să masezi cu grijă pielea umedă. Masajul trebuie să dureze 10 minute. Lasă să se usuce şi abia apoi spală cu apă caldă.

Spune stop acneei cu ajutorul ouălor

Pentru a realiza masca ideală contra acneei, ai nevoie de 2 ouă, separi albuşul de gălbenuş, baţi albuşurile până devin spumă şi compoziţia astfel obţinută se aplică pe zonele cu probleme şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute, după care se spală cu apă călduţă.

Evită apariţia coşurilor folosind masca din muşeţel şi mentă

Această mască este destinată mai degrabă prevenirii decât tratării şi este, în acelaşi timp, o excelentă modalitate prin care poţi revigora aspectul pielii şi prin care zgârieturile, petele lăsate de acnee şi alte inflamaţii pot fi atenuate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.2173171043396